اگر اهل خوردن و البته درست کردن دسرهای متنوع باشید، حتما نام دسر پاناکوتا به گوش‌تان خورده است. این دسر خوشمزه، مواد چندان عجیب‌و‌غریبی ندارد و زود و ساده آماده می‌شود. پس اگر آخر هفته مهمان دارید یا به‌طور کلی دوست دارید که دستورهای غذایی و دسرهای خوشمزه را به دفترچهٔ آشپزی‌تان اضافه کنید، حتما طرز تهیه پاناکوتا در این مقاله را بخوانید و یاد بگیرید.

طرز تهیه پاناکوتا در ۹ مرحله

 

 

مواد لازم برای تهیه پاناکوتا

  • اسپری پخت و پز؛
  • سه قاشق چای‌خوری پودر ژلاتین؛
  • یک‌ونیم پیمانه (فنجان) شیر پرچرب؛
  • یک‌سوم پیمانه (فنجان) شکر؛
  • یک قاشق چای‌خوری عصاره وانیل خالص؛
  • کمی نمک.

خوشمزه ترین مزه ها پاناکوتا ,تهیه ,طرز ,پیمانه ,دارید ,مواد ,تهیه پاناکوتا ,پیمانه فنجان ,قاشق چای‌خوری ,طرز تهیه ,یاد بگیریدمنبع

طرز تهیه گرلمه

روش تهیه و دستور پخت غذایی فوق العاده رژیمی

طرز تهیه عدسی مجلسی و نکاتی که باید رعایت کنید

طرز تهیه پولکی کنجدی و نارگیلی

فیله مینیون با قارچ و پنیر کراتینه

طرز تهیه مسقطی

طرز تهیه رولت کوکو سبزی طرح دار بدون فر

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

معین سرویس آموزش حسابداری مالیاتی و مالیات شخصی آموزش دیجیتال مارکتینگ دانلود فیلم و سریال ثاقب عمومی شبکه و وب کشاورزی ماشین های اداری اسپرت تابلوهای ترافیکی