مارمالاد نوعی فرآوردهٔ کنسروی است که از میوه و شکر تهیه شده و معمولاً عاملی مانند ژلاتین برای ژله ای شدن به آن اضافه میکنند. در فرهنگ انگلیسی و آمریکایی، مارمالاد اغلب به نوعی کنسرو اطلاق میشود که از پرتقال یا سایر انواع مرکبات تهیه شده باشد.برای تهیهٔ مارمالاد، معمولاً میوهٔ قاچ زده را به همراه پوست آن به مدت طولانی میپزند تا پوست میوه و گوشت آن کاملاً نرم شود. از این مارمالادها معمولاً به همراه نان تست برای صبحانه استفاده میکنند. مارمالادها بویژه مارمالاد پرتقالی انواع بسیار متنوعی دارند.
یکی از مارمالادهای خوش آب و رنگی که میتوان در فصل تابستون تهیه کرد مارمالادهلو می باشد که بسیار خوشمزه استو ممکن است خیلی ها این مارمالاد خانگی را تا به حال امتحان نکرده باشند.
توصیه میکنم طعم خوب این مربا را حتما امتحان کنید و از آن لذت ببرید
- هلو : 4 کیلوگرم
- شکر:1 کیلوگرم
- ژلاتین:2 تا 3 ورق
- آبلیمو :نصف استکان
مارمالاد خانگی هلو با طعمی دلچسب
روش تهیه و دستور پخت غذایی فوق العاده رژیمی
طرز تهیه عدسی مجلسی و نکاتی که باید رعایت کنید
طرز تهیه پولکی کنجدی و نارگیلی