مارمالاد نوعی فرآوردهٔ کنسروی است که از میوه و شکر تهیه شده و معمولاً عاملی مانند ژلاتین برای ژله ای شدن به آن اضافه می‌کنند. در فرهنگ انگلیسی و آمریکایی، مارمالاد اغلب به نوعی کنسرو اطلاق می‌شود که از پرتقال یا سایر انواع مرکبات تهیه شده باشد.برای تهیهٔ مارمالاد، معمولاً میوهٔ قاچ زده را به همراه پوست آن به مدت طولانی می‌پزند تا پوست میوه و گوشت آن کاملاً نرم شود. از این مارمالادها معمولاً به همراه نان تست برای صبحانه استفاده می‌کنند. مارمالادها بویژه مارمالاد پرتقالی انواع بسیار متنوعی دارند.

 

بهترین دستور پخت مارمالاد هلو

یکی از مارمالادهای خوش آب و رنگی که میتوان در فصل تابستون تهیه کرد مارمالادهلو می باشد که بسیار خوشمزه استو ممکن است خیلی ها این مارمالاد خانگی را تا به حال امتحان نکرده باشند.

توصیه میکنم طعم خوب این مربا را حتما امتحان کنید و از آن لذت ببرید

مواد لازم برای مارمالاد خوشمزه هلو:

  •  هلو :  4 کیلوگرم
  • شکر:1 کیلوگرم
  • ژلاتین:2 تا 3 ورق
  • آبلیمو :نصف استکان

مارمالاد
  مارمالاد خانگی هلو با طعمی دلچسب


خوشمزه ترین مزه ها مارمالاد ,معمولاً ,  ,خوشمزه ,مارمالادها ,هلو ,تا به ,به حال ,حال امتحان ,امتحان نکرده ,را تامنبع

طرز تهیه گرلمه

روش تهیه و دستور پخت غذایی فوق العاده رژیمی

طرز تهیه عدسی مجلسی و نکاتی که باید رعایت کنید

طرز تهیه پولکی کنجدی و نارگیلی

فیله مینیون با قارچ و پنیر کراتینه

طرز تهیه مسقطی

طرز تهیه رولت کوکو سبزی طرح دار بدون فر

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

فروشگاه معرفی اجناس معرفی کالا آپشن خودرو | دنیای آپشن هر چی بخوای خرید آنلاین ترازوی پند اخبار ورزشی خرید لوازم یدکی دامپتراک HD325 فروشگاه درب شیشه ای مشهد چت|چت مشهد